2023 Start van een nieuw seizoen BMW M3 – DRDO

25 April 2023

Na een mooi seizoen 2022 met als eindresultaat een 2e plaats in het kampioenschap, mochten de PK’s van de diverse racekanonnen weer het CM.Com circuit Zandvoort op. De eerste voorzichtige meters werden al rap snelle rondjes, met trainingstijden die er serieus toe deden.Vrije training tijden

 

De 1:53.494 die in de training nog de snelste bleek was voor de latere kwalificatie niet snel genoeg voor P1 op de grid. Deze werd gereden door Peter Koelewijn, die een 1:50.986 noteerde. Dennis pakte P2 van de BMW M3 op de startgrid, met een tijd van 1:51.976. De allersnelste tijd van de kwalificatie werd gereden door de equipe Dekker-De Wit in een BMW 135i van de special+ klasse. Een strakke 1:50.332    De snelste tijd van Dennis bleek goed voor een 4e tijd overall, wat met een veld van 27 auto’s een prachtig resultaat is.

Startgrid M3

Race 1 werd er weer eentje als vanouds. Dennis en Peter streden voor elke meter en dit resulteerde uiteindelijk in een 1e plaats voor Dennis. Een prachtige start van een nieuw raceseizoen. In race 2 startte Dennis op dezelfde banden als van Race 1, waar Peter startte op een nieuwe set. Het verschil was direct zichtbaar en Peter liep ronde na ronde verder weg van de concurrentie. Helaas voor Peter reed hij bij de Masterbocht rechtdoor en kwam vast in het grind. Hierdoor finishte Dennis niet op de 3e maar op de 2e plek. En omdat Peter een DNF had in race 2 brengt dit resultaat voor OTR – Dennis van der Linden een 1e plaats in de stand, een meer dan uitstekende start van een nieuw seizoen.

Het was fijn om te zien dat zoveel toeschouwers speciaal voor ons waren gekomen. We willen onze sponsors bedanken voor de steun, die we niet alleen dit jaar maar al vele jaren mogen ontvangen. Op de sponsorpagina kunt u zien welke bedrijven reeds sponsoren. 

Ook dit jaar hebben we nieuwe sponsors mogen verwelkomen, te weten: FlyUs, Meijer Bouw, Reisbureau De Haan en Kunstuitdekast.nl 

23 mei is de eerstvolgende race, wederom op CM.Com circuit Zandvoort

TEAM OTR

Comments are closed.